Categorieën
Gezondheid

Hoe hairextensions goed te onderhouden

Er zijn veel mensen die graag lang haar zouden willen hebben. Helaas is niet iedereen gezegend met natuurlijk lang haar. Dit is de reden waarom het idee van extensions in de loop van de jaren enorm populair is geworden. Hairextensions krijgen is geweldig en uiteindelijk zullen ze je erg mooi staan. Maar hairextensions hebben ook een beetje verzorging nodig. Hier zijn enkele tips die je zou kunnen volgen.

Geen natte hairextentions

Over het algemeen is het raadzaam om je haar te drogen voordat je naar buiten gaat of voordat je gaat slapen. Dit geldt dus ook voor extentions. Als je ze niet goed droogt loop je het risico dat ze gaan pluizen en moeilijk doorkambaar worden. Vermijd bovendien het gebruik van te veel water en shampoo om de extensions schoon te maken. Dit zal de levensduur van je extensions aanzienlijk verlengen. De beste manier om je extentions schoon te maken is in de wasbak met een beetje lauw water. Was ze voorzichtig met een beetje shampoo en spoel ze vervolgens zachtjes uit. 

Gebruik geen stijl- of krultangen

Het kan verleidelijk zijn om te proberen een stijltang te gebruiken om je extensions recht te krijgen en je haar er geweldig uit te laten zien. Maar doe dat niet. Hairextensions reageren niet goed op warmte en te veel warmte zal ze zelfs beschadigen. Het goede nieuws is dat er andere manieren zijn om extensions te stijlen zonder warmtebehandelingen te gebruiken.

Extensions verzorgen met producten

Net als je normale haar kunnen extensions ook veel baat hebben bij het gebruikt van de juiste haarverzorgingsproducten. Zo kun je naar een goede milde shampoo ook een conditioner gebruiken voor je extentions. Eenmaal droog, zou je kunnen overwegen een zachte crème tegen pluizen kunnen overwegen. Zorg dus dat je een mooie collectie producten in je badkamer hebt staan. Als je niet zeker weet welke producten ideaal zijn voor je extensions, neem dan contact op met je kapper. 

 

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *