Categorieën
Advies

Wanneer je oldtimer aan reparatie toe is

Je oldtimer is zoveel meer dan een auto. Als liefhebber van oldtimers stop je je ziel en zaligheid in je auto. Of dat nu een Mustang uit 1964, een Eldorado uit 1953 of zelfs een Citroën GS Break uit 1975 is. Jouw oldtimer betekent veel voor jou. Helaas betekent jouw oldtimer vrij weinig voor de persoon die er tijdens het parkeren een spiegel afrijdt, niet tijdig remt voor het stoplicht en je achterbumper raakt. Een ongelukje zit in een klein hoekje en dat weet iedereen. Hoe voorzichtig en respectvol je ook omgaat met je MG TD uit 1950, er kan altijd iets gebeuren. Nu kun je voor een oldtimer reparatie naar de garage om de hoek gaan of voor een specialist kiezen. Je wilt dat jouw oldtimer gerepareerd wordt door een kenner, een liefhebber met net zoveel respect en liefde voor je gekoesterde voertuig als jij zelf.

Liefhebber van klassiekers

Gelukkig ben je niet de enige. Er is een plek waar liefhebbers van oldtimers en klassiekers met passie ieder probleem kunnen oplossen. Geen lopendebandwerk, maar uiterst zorgvuldig jouw oldtimer van een reparatie voorzien. Dat is belangrijk, want wanneer je de weg weer op gaat met je mooie auto wil je dat niet doen met een zichtbare beschadiging. De enige die jouw oldtimer goed kan repareren is een vakman met een passie voor klassiekers.

Weer als nieuw

Bij schade aan de lak is er de mogelijkheid om dit onzichtbaar weg te werken. Op een efficiënte manier schade wegwerken is voor de vakman geen probleem. Ook het volledig opnieuw spuiten van je oldtimer behoort tot de mogelijkheden. Dit geldt ook voor technische problemen die je zelf niet kunt oplossen. Heb je alles geprobeerd, maar functioneert jouw klassieker nog steeds niet naar behoren? Dan is de oldtimer aan een reparatie toe. Wat er precies vervangen of gerepareerd moet worden? Op een ervaren vakman kun je vertrouwen.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *