Categorieën
Advies

 Yacht coating consultants van Klaveren voor u

Het verhaal van Leo van Klaveren van Yacht coating consultants van Klaveren is een opmerkelijk verhaal. Van Klaveren geeft je op de best mogelijke wijze advies over alles wat met coatings te maken heeft. De technologie van coatings gaat, zo weet zeker Yacht coating consultants van Klaveren, zeer snel vooruit. Er is ondertussen simpelweg een nieuwe generaties jachtcoatings geboren, coatings die behalve kosten ook behoorlijk wat kostbare tijd besparen.

Van medewerker in een verfwinkel tot Yacht coating consultants

Eerst over Leo van Klaveren van Yacht coating consultants van Klaveren. Het is een beetje het klassieke verhaal, want Van Klaveren begon zijn werkzaamheden ooit als 15-jarig mannetje in een verfwinkel. Later ging hij zelf ook verf verkopen en gaf hij meer en meer technisch advies. Vervolgens werd hij door het CCS benaderd en ging hij als verfonderzoeker aan de slag, tegenwoordig geeft hij zelf dus advies aan de landmeters waarmee de prachtige ontwikkeling een voorlopige bekroning kreeg. Door deze basis staat Yacht coating consultants van Klaveren als buitengewoon betrouwbaar te boek.

De wereld van de coating is sterk aan verandering onderhevig

Als geen ander ervaart Yacht coating consultants van Klaveren hoe de wereld wat betreft coatings de afgelopen jaren veranderde. Aanvankelijk ook werd een manier van werken gehanteerd die vooral visueel en subjectief was. Nu echter, zijn er high-tech instrumenten beschikbaar om resultaten te meten op het gebied van glans, sinaasappelschil en zeker ook de lange en de korte golf, om maar wat voorbeelden te benoemen. De resultaten kunnen nu veel beter onderbouwd worden en dat is uiteindelijk in het belang van iedereen die bij de industrie betrokken is.

Laat ook het onderhoud maar aan Van Klaveren over

Leo van Klaveren mag zich overigens ook Tech IIMS landmeter noemen; het IIMS leidt al zo’n vijftien jaar landmeters op en geldt als leidend op het gebied van opleiding en training van landmeters. Je doet op Yacht coating consultants van Klaveren vrijwel nooit tevergeefs een beroep. Ben je bijvoorbeeld eigenaar van een jacht en mis je de tijd om voldoende onderhoud te plegen, schakel dan heel simpel Yacht coating consultants van Klaveren in. Neem vooral ook contact op als je bepaalde ideeën of opvattingen hebt over jachtcoatings in het algemeen en deel de met de specialist. Vragen? Ook dan staat de expert voor je klaar. Je kunt er altijd vanuit gaan dat de coatingadviseur je altijd gratis antwoord geven.

Meer infotmatie vind jij bij Consultancy

Yacht coating consultants van Klaveren

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *